تاریخ انتشار : 22 خرداد 1395 12:15

شرایط عمومی پیمان

با توجه به الزام حقوقی کلیه دستگاه های اجرایی برای انعقاد قراردادهای پیمانکاری بر اساس شرایط عمومی پیمان سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور، آگاهی کامل بر شرایط عمومی مذکور برای دستگاه های اجرایی، پیمانکاران و مهندسان مشاور از لحاظ اجرای صحیح آن وجلوگیری از مسؤولیت های حقوقی مربوط (اعم از حقوقی و کیفری) از اهمیت بالایی برخوردار است. به منظور ارتقای سطح دانش حقوق مهندسی و تبیین کلیه ی شرایط عمومی پیمان، واحد آموزش پژوهشکده حقوق بر آن شد کارگاهی در این زمینه برگزار نماید و از همه علاقه مندان برای شرکت در این کارگاه دعوت به عمل می آورد.

کارگاه آموزشی شرایط عمومی پیمان

با توجه به الزام حقوقی کلیه دستگاه های اجرایی برای انعقاد قراردادهای پیمانکاری بر اساس شرایط عمومی پیمان سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور، آگاهی کامل بر شرایط عمومی مذکور برای دستگاه های اجرایی، پیمانکاران و مهندسان مشاور از لحاظ اجرای صحیح آن وجلوگیری از مسؤولیت های حقوقی مربوط (اعم از حقوقی و کیفری) از اهمیت بالایی برخوردار است. به منظور ارتقای سطح دانش حقوق مهندسی و تبیین کلیه ی شرایط عمومی پیمان، واحد آموزش پژوهشکده حقوق بر آن شد کارگاهی در این زمینه برگزار نماید و از همه علاقه مندان برای شرکت در این کارگاه دعوت به عمل می آورد:

مدرس کارگاه:

جناب آقای نادر همایونی (عضو حقوقي كميته هاي تهيه و تدوين پيش نويس آيين نامه هاي قانون برگزاري مناقصات، دارای ده سال سابقه ی تدريس قانون برگزاري مناقصات، مسؤول امور حقوقي دفتر امور مشاوران و پيمانكاران (دفتر نظام فني اجرايي)، مدير امور حقوقي و قرارداد)

جناب آقای مهندس عبدالکریم کریمیان (کارشناس رسمی دادگستری، کارشناس، مشاور و مدیر امور قرارداد در شرکت ها و سازمان های خصوصی و دولتی، عضو کمیته ی بازنگری شرایط عمومی پیمان در سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور)

مخاطبان کارگاه:

·         پیمانکاران

·         انجمن های صنفی فعال در حوزه ی تشخیص صلاحیت

·         وکلا و کارآموزان وکالت

·         مشاوران حقوقی

·         مدیران امور حقوقی شرکت های دولتی و خصوصی

·         دانشجویان و دانش آموختگان رشته حقوق

زمان برگزاری:

پنج شنبه        31 / تیر / 95     ساعت  9 الی 17

جمعه            1 / مرداد / 95    ساعت  9 الی 17

محل برگزاری:

تهران، خیابان کریمخان زند، خیابان نهم سنایی، نبش خیابان گیلان، پلاک 5.

اهم سرفصل های کارگاه:

Ø      کلیات و تعاریف

Ø      مفهوم پیمان و ماهیت حقوقی آن

Ø      موافقت نامه و پیوست ها

Ø      تفکیک ناپذیری اسناد

Ø      طرفین پیمان و نمایندگان و جانشینان قانونی آن ها

Ø      تعهدات و مسؤولیت های پیمانکار

Ø      صلاحیت پیمانکار

Ø      اقامتگاه طرفین

Ø      سایر اشخاص

Ø      موضوع پیمان و انواع آن

Ø      مبلغ پیمان و تغییر آن

Ø      مدت پیمان و تغییر آن

Ø      تضامین

Ø      تحویل موقت

Ø      تحویل قطعی

Ø      تعلیق

Ø      انحلال و بطلان

Ø      حل اختلاف

شهریه ی شرکت در این کارگاه دو میلیون و هفتصد هزار ریال(2.700.000 ریال) است.

*در صورت ثبت نام قطعی تا تاریخ 20/4/95 شهریه ی شرکت در کارگاه دو میلیون و چهارصد هزار ریال (2.400.000 ریال) خواهد بود.

داوطلبان گرامی می توانند به دو صورت حضوری و اینترنتی ثبت نام نمایند.

شماره حساب: 1-1149541-810-810 بانک سامان

شماره کارت: 6219861001859122 بانک سامان

به نام: مؤسسه مطالعات و پژوهش های حقوقی شهر دانش

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن 88811581 داخلی 115 تماس حاصل نمایید و یا از طریق پست الکترونیکی legalcourses@sdil.ac.ir  با واحد آموزش مؤسسه در ارتباط باشید.

در پایان کارگاه به شرکت کنندگان از سوی مؤسسه گواهی نامه اعطا می شود.