تاریخ انتشار : 22 خرداد 1395 12:43

ثبت و حقوق اسناد الکترونیک

اسناد اعم از عادی و رسمی، در روابط اجتماعی و زندگی خصوصی افراد جایگاه ویژه ای دارند. امروزه با ظهور فناوری های رایانه ای، اسناد کاغذی به سرعت جای خود را به اسناد الکترونیک می دهند. همچنین امضاهای دیجیتال جایگزین امضاهای سنتی و دستی می شوند. اینگونه تحولات اساسی، مطالعه ی تطبیقیِ جنبه های حقوقی تجارت الکترونیک را اجتناب ناپذیر ساخته و در کشور ما، نقش دفاتر اسناد رسمی و سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در تنظیم اسناد رسمی الکترونیک را مؤثرتر از گذشته نموده است. مزایای استفاده از فناوری رایانه ای، معایبی نیز دارد که سونامیِ جرایم رایانه ای را توسط فرصت طلبان به دنبال داشته و خواهد داشت. به منظور پاسخگویی به نیازهای ناشی از خلأهای آموزشی موجود در زمینه ی ثبت و به ویژه حقوق اسناد الکترونیکی واحد آموزش پژوهشکده حقوق بر آن شد کارگاهی در این زمینه برگزار نماید و از همه علاقه مندان برای شرکت در این کارگاه دعوت به عمل می آورد.

کارگاه آموزشی ثبت و حقوق اسناد الکترونیکی

اسناد اعم از عادی و رسمی، در روابط اجتماعی و زندگی خصوصی افراد جایگاه ویژه ای دارند. امروزه با ظهور فناوری های رایانه ای، اسناد کاغذی به سرعت جای خود را به اسناد الکترونیک می دهند. همچنین امضاهای دیجیتال جایگزین امضاهای سنتی و دستی می شوند. اینگونه تحولات اساسی، مطالعه ی تطبیقیِ جنبه های حقوقی تجارت الکترونیک را اجتناب ناپذیر ساخته و در کشور ما، نقش دفاتر اسناد رسمی و سازمان ثبت اسناد و املاک  کشور در تنظیم اسناد رسمی الکترونیک را مؤثرتر از گذشته نموده است. مزایای استفاده از فناوری رایانه ای، معایبی نیز دارد که سونامیِ جرایم رایانه ای را توسط فرصت طلبان به دنبال داشته و خواهد داشت. به منظور پاسخگویی به نیازهای ناشی از خلأهای آموزشی موجود در زمینه ی ثبت و به ویژه حقوق اسناد الکترونیکی واحد آموزش پژوهشکده حقوق بر آن شد کارگاهی در این زمینه برگزار نماید و از همه علاقه مندان برای شرکت در این کارگاه دعوت به عمل می آورد:

مدرس کارگاه:

جناب آقای دکتر محمد کی نیا (دکترای تخصصی حقوق خصوصی گرایش حقوق اسناد الکترونیک از دانشگاه لیون فرانسه، استاد دانشگاه و سردفتر اسناد رسمی)

مخاطبان کارگاه:

·         وکلا و کارآموزان وکالت

·         مشاوران حقوقی

·         سردفتران

·         دانشجویان و دانش آموختگان رشته حقوق

زمان برگزاری:

سه شنبه        19 / مرداد / 95    ساعت  16 تا 20

سه شنبه        26 / مرداد / 95    ساعت  16 تا 20

محل برگزاری:

تهران، خیابان کریمخان زند، خیابان نهم سنایی، نبش خیابان گیلان، پلاک 5.

اهم سرفصل های کارگاه:

Ø      امضای دیجیتال

Ø      اسناد الکترونیک

Ø      قراردادهای الکترونیک

Ø      مرجع صدور و تأیید امضاهای الکترونیک در حقوق ایران

Ø      مقررات آنسیترال در خصوص امضا و تجارت الکترونیک

Ø      مطالعه حقوق آمریکا، انگلیس و فرانسه در حمایت از تجارت الکترونیک

Ø      قواعد حقوقی مقابله با جرایم رایانه ای از قبیل اختلاس، سرقت، کلاهبرداری و غیره

Ø      بررسی ساختار حقوقی، نقش و توانایی دفاتر اسناد رسمی در ثبت اسناد الکترونیک

شهریه ی شرکت در این کارگاه یک میلیون و هفتصد هزار ریال(1.700.000 ریال) است.

*در صورت ثبت نام قطعی تا تاریخ 04/05/95 شهریه ی شرکت در کارگاه یک میلیون و پانصد هزار ریال (1.500.000 ریال) خواهد بود.

داوطلبان گرامی می توانند به دو صورت حضوری و اینترنتی ثبت نام نمایند.

شماره حساب: 1-1149541-810-810 بانک سامان

شماره کارت: 6219861001859122 بانک سامان

به نام: مؤسسه مطالعات و پژوهش های حقوقی شهر دانش

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن 88811581 داخلی 115 تماس حاصل نمایید و یا از طریق پست الکترونیکی legalcourses@sdil.ac.ir  با واحد آموزش مؤسسه در ارتباط باشید.

در پایان کارگاه به شرکت کنندگان از سوی مؤسسه گواهی نامه اعطا می شود.