تاریخ انتشار : 20 اسفند 1391 9:7

طرح دو فوریتی کاهش آلودگی هوا در مجلس به تصویب نرسید

طرح دو فوریتی کاهش آلودگی هوای کشور که به امضای ۵۹ نفر از نمایندگان رسیده بود با ۱۰۷ رای موافق، ۶۰ رای مخالف و ۲۵ رای ممتنع تصویب نشد .

5 اسفند 1391

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حقوقی، قضایی و انتظامی ایران (حقنا)، لاهوتی نماینده لنگرود و نایب رییس فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی در دفاع از طرح به خبرنگاران گفت‌: این طرح یک طرح آرمانی نیست و البته حاصل جلسات ما با سازمان محیط زیست و شهرداری هاست، بنابراین طرح بحث آلودگی‌های ناشی از حمل و نقل را مطرح کردیم‌.

وی گفت‌: خودروسازان باید تا پایان سال و در سال ۹۲ خودروی با استاندارد یورو ۴ تولید کنند و نیروی انتظامی ملزم شده است در صورت عدم تولید خودرو با استاندارد یورو ۴ آن را شماره‌گذاری نکند‌.

لاهوتی افزود‌: در جلسه‌ای که با شرکت پالایش داشتیم پذیرفتند که۵۰ درصد سوخت را تا پایان‌ سال با استاندارد یورو ۴ تولید کنند و ۵۰ درصد مانده‌ در سال ۹۲ با استاندارد یورو ۴ تولید شود‌.

در همین راستا "وحید نوروزی" مشاور معاون شهردار تهران در سخنانی که در "سبزپرس" منتشر شد، با بیان اینکه کلانشهر تهران و شهروندانش از تنفس هوای آلوده اشباع شده اند، گفت: شاید لازم بود سال ها پیش نمایندگان مجلس در این زمینه ورود پیدا می کردند تا کسی پاسخ دهد چرا قانون مصوب مجلس طی این سال ها اجرا نشده است.

وی گفت: تاکنون چندین برنامه جامع کاهش آلودگی هوا به اجرا در آمده است که همگان تا مراحلی پیشرفته و نیمه رها شده و بار دیگر برنامه ای دیگر تهیه و به اجرا درآمده است، در حالی که دومین برنامه جامع کاهش آلودگی هوا که از ابتدای سال 91 لازم الاجرا شده است نیز پس از گذشت 11 ماه هنوز در گام های نخست به گل نشسته است.

نوروزی تصریح کرد: طرح دو فوریت آلودگی هوا باید به نوعی مرتبط با قانون بودجه کل کشور باشد تا ضمانت های اجرایی این طرح در آن لحاظ شود.

به نقل از :

www.haghna.ir