رئیس کل سازمان امور مالیاتی خبر داد :

اجرای آزمایشی طرح جامع مالیاتی در اواخر سال جاری

رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور از آغاز فاز پنجم طرح جامع مالیاتی و انجام تست یکپارچگی سامانه نرم افزاری یکپارچه مالیاتی خبر داد .

آذر 1391

به گزارش شبکه اخبار اقتصادی و دارایی (شادا) به نقل از رسانه مالیاتی ایران ، علی عسکری گفت : پروژه سامانه نرم افزاری یکپارچه مالیاتی پس از پشت سر گذاشتن فازهای برنامه ریزی ، تحلیل ، طراحی ، تولید ، تست و پذیرش ماژول ها وارد فاز یکپارچه سازی و تست نهایی به منظور اجرای آزمایشی شده است .

وی اظهار داشت : کار طراحی و آماده سازی نرم افزار یکپارچه مالیاتی حدود دو و نیم سال طول کشیده و به موازات اینکار ، بسترسازی لازم در زیرساخت های فناوری سازمان در قالب پروژه های متعدد طرح جامع مالیاتی نیز صورت گرفته است .

عسکری خاطر نشان کرد : طرح جامع مالیاتی از زمستان امسال به صورت پایلوت در سه استان تهران ،‌اصفهان و کرمانشاه به اجرا در خواهد آمد.

به نقل از: