تاریخ انتشار : 6 مرداد 1393 11:55

رییس دادگستری استان اردبیل:

عدم اطلاع مردم از قوانین منشاء بسیاری از مشکلات است

رییس کل دادگستری استان اردبیل از مخدومه شدن 4 هزار و 689 پرونده با سازش طرفین در شوراهای حل اختلاف خبر داد.

حجت الاسلام محمدعلی قاصدی در گفت وگو با خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) با بیان این مطلب، اظهار کرد: بی توجهی و عدم اطلاع عامه مردم از قوانین حقوقی منشاء بسیاری از مشکلات در جامعه است و در این راستا نقش رسانه های عمومی به ویژه صدا و سیما برجسته و حیاتی است.

رییس کل دادگستری استان اردبیل خاطرنشان کرد: در جهت ارتقای فرهنگ عمومی و آشنا کردن مردم با مسائل شرعی، اخلاقی و قانونی از رسانه ها انتظار داریم با انعکاس مشکلات و معضلات موجود جامعه ما را در امر قضاوت یاری کنند.

قاصدی از تشکیل سامانه مدیریت پرونده CMS با قابلیت های فراوان خبر داد و افزود: دفاتر قضایی الکترونیک طی ماه های آینده در شهرستان ها تاسیس خواهد شد که با تاسیس این دفاتر دیگر نیازی به حضور مردم در دفاتر قضایی نیست و آنها می توانند به صورت غیرحضوری درخواست های خود را ثبت کرده و تمام مراحل پرونده خود را به صورت غیرحضوری رصد کنند.

وی از افزایش سالانه 25 درصدی ورودی پرونده از سال های 88 تا 92 خبر داد و تصریح کرد: از سال 1391 که معاونت پیشگیری از وقوع جرم تشکیل شده، باعث کاهش 7 درصدی ورودی پرونده در سال 92 نسبت به سال 91 شده است.

رئیس کل دادگستری استان اردبیل رتبه دادگستری استان را در کل کشور رتبه پنجم عنوان و خاطرنشان کرد: زندان های استان در حال حاضر به لحاظ تراکم جمعیت کیفری با مشکلات مختلفی مواجه هستند که با توجه به این مشکلات، سازندگی و اصلاح که از فلسفه های زندان است به لحاظ کمبود امکانات و کثرت جمعیت کشوری موفقیت چندانی ندارد.