تاریخ انتشار : 13 مرداد 1393 14:32

مدیرکل پزشکی قانونی آذربایجان غربی:

قانون فوق العاده خاص حقوق پزشکی قانونی آذربایجان غربی اجرا نمی شود

مدیرکل پزشکی قانونی آذربایجان غربی گفت: قانون فوق العاده خاص در ارتباط با حقوق و مزایای کارکنان پزشکی قانونی در آذربایجان غربی به شکل درست و کامل اجرا نمی شود.

علی افتخاری امروز در گفت وگو با خبرنگار فارس در ارومیه اظهار داشت: این قانون در ارتباط با حقوق کارکنان پزشکی قانونی به تصویب رسیده است، ولی به شکل درست و کامل به مرحله اجرا گذاشته نمی شود.

وی با اشاره به اینکه قانون مورد اشاره هر سال فقط به مدت شش یا هفت ماه اجرا می شود، افزود: اگر این قانون به طور کامل و همانطور که تصویب شده است، به اجرا گذشته شود، به طور قطع در ارتقای روحیه و بازدهی کارکنان تاثیر مثبت بر جای می گذارد.

افتخاری با اظهار به اینکه با این سطح درآمد، پزشکان رغبت چندانی برای استمرار فعالیت در این مجموعه ندارند، گفت: با اجرای این قانون تحول نسبی در حقوق و مزایای پرسنل ایجاد می شود.

این مدرس دانشگاه گفت: وزارت بهداشت و درمان در حال حاضر طرحی را اجرا می کند که درآمد پزشکان با در نظر گرفتن محل خدمت، بین 6 میلیون تومان تا 15 میلیون تومان است.

وی با ابراز تاسف از اینکه حقوق پزشکان زیرمجموعه این ارگان، با وجود سختی کار کمتر از دو میلیون تومان است، خاطرنشان کرد: فعالیت در این قبیل سازمان ها مشکلات خاص و غیرقابل تصوری دارد.

مدیرکل پزشکی قانونی آذربایجان غربی گفت: پزشکان فعال در وزارت بهداشت به امور درمانی و بهداشتی مبادرت می کنند، اما پزشکان این مجموعه به کار قانونی پرداخته و در ارتباط با پرونده های دادگستری اظهارنظر کارشناسی می کنند.

افتخاری برای اجرای قانون فوق العاده خاص حقوق کارکنان پزشکی قانونی ابراز امیدواری کرد و بیان داشت: با اجرای درست و کامل این قانون حقوق پزشکان متخصص با ضریب چهار درصد، پزشکان عمومی سه و نیم درصد، کارشناس آزمایشگاه دو و نیم درصد و کارشناس تشریح جسد نیز سه و نیم درصد افزایش می یابد.

این مدرس دانشگاه اجرای این قانون را از مطالبات جدی پرسنل پزشکی قانونی دانست و اظهار داشت: کارکنان به دلیل حقوق و مزایای ناچیز و مسئولیت سنگین گاه تا مرز استعفا پیش رفته اند.

وی وضعیت سراسر کشور را در ارتباط با اجرای این قانون یکسان عنوان کرد و افزود: این مشکل به صورت فراگیر در مناطق مختلف کشور دیده می شود.